Holky kde si kupujete nějaké hezké sexy pradlo? Nechce se mi chodit do tech erotických obchodu. Dekuji
Co se týče toho spodního prádla, tak jak to mají s velikostmi ? Odpovídá to běžnému číslování ? Hrozně se mi tam líbí ty soupravy, ale bojím se, že netrefím velikost :/
Číslování odpovídá běžnému číslování, které máš běžně a taky mám super zkušenost s tím, že se to chlapům líbí, takže tím rozhodně nic neskazíš ;)
Našla jsem si tady ty šatičky, zkusila jsem schválně o velikost menší a krásně mě to stáhlo, nádherně sedí a jsou fakt sexy, muž je z nich nadšený www.e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/saty/noir-handmade-powerwetlook-minidress-with-lace-cleavage-f168
taky bych řekla, že kostýmky a oblečky jsou takový vděčný a je to příjemná vzpruha, já se v tom třeba cítím i dost sexy
moc pěkné akvalitní prádlo mají na ekondomy. Sama si ho tam kupuji. Je kvalitní a velikosti jsou na mě jako šité
taky si kupuju sexy erotické prádlo jenom na sexshopu, protože mám pak prostě pocit, že je sexy :D a e-kondomy jsou ověřená klasika ;-)
Ahoj nosíte erotické prádlo?Zkuste mi dát nějaký dobrý tip,kde bych si mohla nějaké koupit.Ráda bych překvapila manžela.
Nosím to strašně ráda.Můj manžel to na mě miluje.
Ahojky, já kupuju celkem často na e-kondomy.cz Přítel na mě miluje erotické prádlozkoušela jsem i jiné stránky ale prádlo mi nikdy nesedělo podle velikosti jak bylo uvedeno, tady na této mi vždy sedí a objednávám tam i další věci :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.