Zdravím maminky, chtěla bych načerpat inspiraci - prosím pochlubte se, jaký originální dárek jste kdy dali muži k vánocům. Děkuji :)
Ahoj, manžel dostal loni k vánocům letecký simulátor od adrop.cz a byl nadšenej! Letos mám vyhlídlej bungee jumping. Můj chlap je hodně zážitkovej, takový věci mu vyhovují :)
Pro muzskeho me napada, rad experimentuje v loznici? :-)
Ten muj jo, az moc, kazdy mesic mame v loznici novou hracku =D
Vazne? :D az tak? A odkud nakupujete?
No jasne, je to uzasne oziveni pri i pred sexem na nakup v kamennem obchode nemam "koule" tak obejdnavame prez internet e-kondomy.
Jako proc ne, je to uzasne oziveni v loznici stranku e-kondomy.cz jsem do nedavna neznala, az jsem videla reklamu v tv, nedalo mi to a udelala jsem pritelovi prekvapeni!
Tu stranku zname uz dlouho, maji tam nejvetsi vyber co na netu sezenes, podle me, takze od tamtud radi objednavame take.
zkoušela některá z vás ty afrodiziaka co tam mají v nabídce? přemýšlím, jestli to zkusit objednat, ale ráda bych nějaký recenze
Nenakupovala jste některá na nekupto.cz ? Vybrala jsem tam pro manžela nějaké věci a chtěla bych vědět jestli všechno probíhá v pořádku a jestli je zboží kvalitní ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.