Dobrý den, nemáte tu někdo problém se spánkem, nebo spíš celkově s usínáním? Co by mi mohlo pomoci s lepším usínáním? :-)
Ahojkyy, a zkoušela jsi na to už něco ?
Právě že nee :-( proto se ptám, že bych něco vyzkoušela.. Docela mě to trápí ..
Já měla stejný problém. Spatný spánek, blbé usínání.. Kámoška mi doporučila tablety na podporu spánku a to konkrétně tyhle..https://www.cbd-nano.com/sleep-activator/ a nemužu si je vynachválit jsou bezvadný a opravdu účinné :-)
Moc díky za tip.. Ráda to vyzkouším.. Hlavně když to zabere :-)
Já mám tady z těch věcí respekt a bála bych se, že se na nich stanu závislá. Přece musí být i jiné možnosti, jak bojovat s nespavostí ne?
Možností je v dnešní době víc než jenom něco užívat ;) v tomto tě naprosto chápu a já mám třeba vyzkoušený psyhowalkman díky kterému jsem zase začala normálně spát.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.