Maminky, chci si koupit nějaké hezké prádlo. Jsem ale ujetá… potřebuju nutně značku CK. Zbožňuju ji. Kde mají teď nějaké výhodné nabídky na tuto značku? A pokud možno ve slevě :D
Moc ráda nakupuju na https://www.lucyto.cz. Mrkni na ten shop, je výbornej, mají krásnou nabídku :) Určitě tam vyberec s Kalvina majííí :)
Hele, nevím, jak s touto konrétní značkou, ale já si vždycky prádlo vyberu na different.cz. Mají tam faaakt hooodně dobrou nabídku :) Mrkni tam, určitě si vybereš :)
Pardon, ale příjde mi nesmysl za prádlo utrácet xy tisíc jenom protože je značkové. Krásné, kvalitní prádlo se dá koupit i bez obrovské cedule výrobce a za přijatelnější ceny. Né že bych musela šetřit, ale prostě mi to příjde škoda a raději koupím více hezkých kousků.
Milko, moje řeč! Taky mě to příjde škoda a dokonce jsem si nedávno koupila prádlo přes sexshop. :D Nakupovala jsem takhle poprvé a byla jsem i dost mile překvapená. :D
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.