Kde se dají darovat vajíčka a jaká klinika nebo nemocnice je opravdu dobrá, kam bych se nemohla bát jít? :-)
Určitě, to tak bude nejlepší. Oni ti řeknou všechno info a ty se pak rozhodneš.
Také o tom dlouho už přemýšlím.. atak jsem ráda za tip na kliniku ve zlíně.. koukala jsem a je asi opravdu dobrá, když si všichni tak doporučují :-)
Ahoj, již zmíněná klinika IVF Zlín je naprosto dokonalá! Mají skvělou reputaci :) Koukala ses na recenze a zkušenosti? :) Pracuje tam tým opravdu zkušených odborníků, kteří se o tebe budou pečlivě starat :) Já tam byla na IVFku, takže vím, o čem mluvím :) Jsou tam moc přátelští a velmi milí a hlavně citliví! Co jsem já byla velmi mile překvapena, tak teda z toho, že využívají moderní technologie a mají vysokou úspěšnost v oblasti asistované reprodukce. Sama jsem toho důkazem! Kdybych šla darovat, tak jedině tam.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.