Ahojky, co jste koupili vašim dětem? Nebo budete ještě něco kupovat? Mám dvě pubertální děcka a jestě každému jsem chtěla jeden dárek ale nenapadá mě co...
Joo hele, ti dělaj nádherný obrazy, já si nechala tisknout na sklo svatební fotku. Krásný barvy a na údržbu taky easy.
Holky prosím prosím poraďte. Co koupit pro syna na Vánoce? Bude mu 11 a já už tak nějak rok od roku ztrácím inspiraci co mu vybrat?
MARGARETAD- Určitě. Já jsem mladé dlouho říkala ať investuje taky do dobré kosmetiky a ona že to je zbytečný. Klasika. No brala jsem ji tuhle celou řadu https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-architekt-pro-chemicky-ci-mechanicky-poskozene-vlasy/, ale mají jich tam teda víc na různé typy vlasů a problémů. No hlavně si ji pak dokupovala, když jí to došlo, dá se to koupit i samostatně ty produkty. :) Jinak ji mají jak tady na webu tak třeba se dá sehnat i v Rossmannu, ale nevím jak je to kde vybavené samozřejmě. :)
Zdravím, tak jestli mu chcete udělat radost, tak já bych mohla poradit. Mě se tomu mému podařilo udělat radost, když jsem mu koupila na narozeniny bagr na dálkové ovládání https://www.rcobchod.cz/produkty/bagr-na-dalkove-ovladani-hn516-P307675.html Naučil se ho rychle ovládat. Manžel mu navíc koupil písek na zahradu, takže může i skutečně bagrovat. Na vánoce jsem mu objednala nákladní auto, aby mohl i převážet.
DONOVALKA-No paráda, tam se chystám teď právě o víkendu, tak se tam stavím a mrknu se jestli tam něco od něj najdu. Koukala jsem se na webu a má to teda dobrý recenze, za odkaz děkuji. Super jsou i ty videa co tam má. Na nich jsem se sekla. :D Ještě pořádně projdu co by pro ni bylo nejlepší a nějak se nenápadně zkusím vyptat co všechno ji vadí. Tak snad jí udělám radost. :)
Já bych chtěla mamce koupit nějakou kvalitní a účinnou kosmetiku na zralou pleť, můžete doporučit?
Podívej se na nabídku Iuvenio. My ji s mamkou používáme obě a nemůžeme si ji vynachválit, krásně vyhlazuje a zpevňuje pleť a mají přípravky pro všechny typy pleti ;)
Já bych chtěla koupit našim nějaké luxusní barové skleničky, prosím o inspiraci :-)
Koupila jsem sestře ocelový náramek a k tomu i kašmírovou šálu od Eweny. Šály jsem teda brala 4 protože tam měli akci 3+1 a myslím že zrovna šála se na Vánoce hodí. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.