Ahoj, tak jsem se právě dočetla, že vybavit prvňáčka do školy stojí až 8000,..No nás to tolik určitě stát nebude, protože na to prostě nemáme :oP . Kupujete novou aktovku, nebo projdete bazárky a koupíte použitou? A hlavně, koupíte aktovku či batoh?
Jak jsou na tom s kvalitou ? Vydrží ty aktovky něco ?
Za sebe můžu doporučit značku baagl :) mají hrozně hezké soupravy pro děti ve stejném desginu, takže to mají děti pěkně sladěné :)
Na kolik tak vyjde prvnotní výbava pro prvňáčka, když byste měly počítat jenom základ jako aktovku, penál, pytlík na obuv a náplň do penálu ?
To je hrozně individuální. Dneska už je fakt velký výběr a těch možností je fakt hodně kde a za kolik nakoupit aktovku. Já jsem toho názoru, že třeba na aktovce by se šetřit nemělo, protože ji dítě bude nosti na zádech každý den, takže tomu musí být i uzpůsobená.
Líbil by se mi pro dcerku tady ten set, ten se mi líbí moc https://www.baagl.cz/skolni-set-zippy-panda/
Chtěla bych synovy koupit na Vánoce nový batoh. Dělají se i ergonomické?
Parádní výběr a kvalitní věci mají na eshopu nejkufry.cz tak zkuste kouknout, máme odtud kufry a děcka batohy a super ;)
HancaN: To je dobrý tip moc díky už mám nějaký věci v košíku :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.