Ahoj, tak jsem se právě dočetla, že vybavit prvňáčka do školy stojí až 8000,..No nás to tolik určitě stát nebude, protože na to prostě nemáme :oP . Kupujete novou aktovku, nebo projdete bazárky a koupíte použitou? A hlavně, koupíte aktovku či batoh?
Já si myslím, že to stojí možná i víc. Dcera šla letos do první třídy a ani jsem to radši všechno nepočítala. Naštěstí nám hodně pomohly babičky a něco koupily. To hlavní jsme si ale chtěli koupit sami a to aktovku. Vybrali jsme tuto https://www.bagmaster.cz/katalog/aktovky/divci-skolni-batohaktovka-pro-prvnacka-bagmaster-polo-6-a-violetpink.html a u dcery sklidila velký úspěch.
My jsme letos na netu koupili tuto aktovku pro tu naši malou princeznu https://www.baagl.cz/baagl-skolni-aktovka-zippy-unicorn/. Je krásná, pohodlná a hlavně prostorná.
Ahoj koukam ted na nejake ty batohy pro deti od prvni tridy a zajimalo by me jak je to s ergonomii tech batohu ci na jakou znacku se presneji zamerit?? Diky
Ja byt vami tak se mrknu na znacku beckmann ergonomii batohu maji snad uplne nejlepsi co jsem se koukala. maji i plno oceneni, kdyz se mrknete primo na stranky zdravy-batoh.cz tak tam urcite najdete vsechyn informace.
Jezis no tak to jste uplne nejhodnejsi dekuji moc i za odkaz hned se na to mrknu
To mě osobně nejvíc nadchla značka oxybag, protože mají egonomické ty batohy a hlavně mají spoustu doplňků k těm aktovkám, takže se mi povedlo vybrat hodně věcí k batohu.
Kde tady tu značku mají jestli bych mohla vědět ?
Všechno jsem kupovala na eshopu pompa www.pompo.cz/katalog-2/?search=oxybag&lang=cs
Za sebe můžu doporučit značku baagl :) mají hrozně hezké soupravy pro děti ve stejném desginu, takže to mají děti pěkně sladěné :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.