Ahoj, tak jsem se právě dočetla, že vybavit prvňáčka do školy stojí až 8000,..No nás to tolik určitě stát nebude, protože na to prostě nemáme :oP . Kupujete novou aktovku, nebo projdete bazárky a koupíte použitou? A hlavně, koupíte aktovku či batoh?
Ahoj, sestra má školáčka a stálo je to prý opravdu hodně. Malej je úplně blázen do nějakých postaviček, tak si vymyslel, že chce tašku a penál s těma postavičkama takže taška prý byla ještě o 500 dražší než běžná taška. Jó někdo prý říkal, že dítě je jeden mercedes , ale určo se vyplatí víc.
Já bych koupila aktovku. Pokud bych uvažovala o batohu, musel by být opravdu kvalitní s pevnými zády a širokými popruhy. Za rok nás to čeká také.
Ahojky no přesně jak píše helča musel by to být opravdu kvalitní batoh. Aktovka je proste jinak stavěná a ty malá zádíčka mají už tak co nosit.
Ahoj,dnes uždělají velice hezké aktovky, kamarádka kupovala synovi od českého výrobce Emipo a nebyla ani drahá.
Já bych také volila spíš batoh, líbí se mi hodně značka Spiegelburg, je pravda, že je dražší, ale zase kvalitní a zas pár let vydrží :-)
Dcera zatím chodí do školky, tak nás výbavička pro prvňáčka teprve čeká, ale taky jsem slyšela, že je to ranec, ale na batohu bych za každou cenu asi nešetřila, hlavně aby se dítku pohodlě nosil a nebolela ho z něj zádíčka.
Tak to mě nestraš .. nás to čeká v září kdy jde dcerka do první třídy a rozpočet nám teda nedovolí dát 8000. Samozřejmě nejvíc se chystám investovat do aktovky, protože to je důležité, rozhodně bych chtěla tu na kolečkách, aby to dcera nemusela pořád tahat na zádech, protože to taky není dobré.
taky bych to tak tragicky neviděla ... loni jsme kupovali aktovku na nejkufry a pořídili jsme krásnou cenově dostupnou aktovku :)
My jsme dceři koupli ergobag od thebagu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.