Poraďte prosím jaký šicí stroj koupit na domácí šití. Předem děkuju za vaše rady.
Taky vybírám a jsem docela ztracená, jaká značka je dobrá a podle čeho se řidit při výběru?
A jaký máte cenový strop? A jak často chcete na stroji šít?
Chtěla bych se vejít do deseti tisíc, chci šít oblečení a doplňky do bytu, takže chci nějaký lepší.
No já zase hledám spíš nějaký na takové to občasné šití za takové 4-5 tisíc...
Já jsem si šicí stroj koupila tady https://www.sicistroje-shop.cz/ mají velký výběr, skvělý servis a vlastně vše skladem, takže můžete mít stroj za pár dní doma.
Děkuju moc za radu, a jakou značku máš?
Mám Singer, ale řiď se hlavně podle parametrů
Už jsem vybrala a objednala za dva dny by mi ho už měli doručit, což je opravdu rychlé, tak jsem na něj zvědavá. Díky
Od šicístroje-shop mám taky šicí stroj, je to podle mě nejlepší obchod v celé republice. Když jsem potřebovala stroj opravit tak si ho zadarmo stáhli, opravili a doručili a to všechno rychle takže jsem měla šicí stroj za chvíli zpátky a nemusela jsem platit ani korunu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.