Dobrý večer, doporučíte mi čistě přírodní kosmetiku na pleť? Bude mi 40 let a chci začít kupovat jen přírodní kosmetiku.
Doporučím kosmetiku Urtekram - je čistě přírodní a jedním slovem prostě skvělá. Kupuju ji na milujubio.cz.
Holky, taky kosmetiku Urtekram vyzkouším - přemýšlím dlouho, že kosmetiku změním a tak jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila.
taky sháním nějaký přírodní krém, co pěkne voní :) dívala jsem se ,že mají tuhle značku na notinu aji, tak zkusím, už tam něco v košíčku mám ..máte od urtekram vyzkoušené i pasty na zuby? zajímá mě hlavně bělící a jakou mají chut
A přírodní kosmetiku, která dokáže pomoct zpevnit a celkově omladit pleť jste objevili? Sdílejte kdyžtak prosím :-)
Perfektní je Živý kolagen s dračí krví https://nezestarni.cz/e-shop/zivy-kolagen/inventia/anti-age-serum-s-zivym-kolagenem-a-draci-krvi-triple-helix-formula-50ml.html k němu jsem si dokoupila ještě živý kolagen v kapslích Invita Skin Beauty a vyloženě jsem díky tomu omládla, mám plůeť pevnou, vyhlazenou, celkově takovou jakoby vyplněnou a zmizely mi i nedokonalosti navíc je to přírodní produkt bez konzervantů.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.