Sdílejte prosím tipy na e-shopy s kvalitními a originálními doplňky do moderního a stylového bytu, díky :)
Není zač, ráda jsem poradila
Už mám docela velkou objednávku na cestě tak jsem na to fakt zvědavá :o)
Lunzo znám, tam mají super výběr
To jo, a za ty ceny jsem vždycky překvapená jak kvalitní to všechno je
Kde jsem narazila a pořídila si zajímavé kousky do domácnosti, tak je tady ten eshop www.bakly.cz
Mně se povedlo dost věcí do domácnosti ať už dekorace nebo vybavení koupit tady www.e-utulnydomov.cz
No já si vybavuju kuchyni a rozhodně si budu kuchyňský seris jako talíře, příbory a další nádobí objednávat od nich
Vybavení mají fakt pěkné, je vidět, že majitel eshopu má super vkus, nejsou to úplně tuctové věci, což mě osobně se líbí, že zrovna tyto věci nemá každý doma.
Mají tam moc hezké kousky, povedlo se mi tu vybrat pěknou šperkovničku https://www.e-utulnydomov.cz/Drevena-sperkovnice-d8478.htm
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.