Ahojky.. používá někdo z vás menstruační kalhotky..?? Ted vidím hrozný boom kolem toho a říkám si pořád jestli to nezkusit.. jakou s tím máte zkušenost?? Jestli ano, či ne?? :-)
Také jsem si říkala, jestli je to fakt lepší než vložky a tampomy.. zkušenost žádnou ale nemám..
Ahojky holky, já s menstruačními kalhotky zkušenost a mám a to výbornou Ani mě to nenapadlo zkoušet.. ale koupila si je kámoška a netrefila velikost a dala mi je a já že to teda vyzkouším, ale byla jsem docela skeptická.. ale je to úplná paráda Už se svých dnech nepoužívám nic jiného
Fakt je to tak dobrý??? To si mě teda nalákala A mužeš mi říct od jaké značky je máš?? protože je toho na trhu fakt tolik že nevím.. ráda dám na doporučení
Jo jsou fakticky moc dobréé Používám tady tyto na silnou menstruaci https://www.repetky.cz/menstruacni-kalhotky-pro-silnou-menstruaci pojmou tekutiny fakt hodně a vůbec se necítím nepříjemně, pohltí toho opravdu dost Mám ty s vyšším pasem v těch se cítím nejlépe A opravdu zvládnou každou aktivitu :-)
Já mám právě taky docela silnou menstruaci.. a když říkáš že to ty kalhotky zvládnou v pohodě, tak to bude fakt něco.. díky za odkaz.. koukala jsem na to a není to ani tak drahé.. já čekala že to bude víc.. víš co já je teda vyzkouším.. docela dost mě to zaujalo a chtěla jsem znát názor někoho kdo je opravdu zkoušel, já kolem sebe bohužel nikoho takového nemám.. takže díky moc Zkusím si objednat nějaké z repetky.cz :-))
Nemáš vůbec zač.. jsem ráda že na mě dáš, protože toho opravdu litovat nebudeš :-))
Ty používám také a jsem s nimi moc spokojená! S vysokým pasem používám i na spaní a jsou teda velmi pohodlné a necítím se nějak svázaná.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.