facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Kvalitní tělová kosmetika

První příspěvek v tématu Kvalitní tělová kosmetika
sabinka | 18.09.2024 22:20 | Kvalitní tělová kosmetika | ID: 47459
sabinka

Dobrý večer, holky - dáte mi doporučení na kvalitní tělovou kosmetiku? Mám hodně citlivou pleť, ale jinak jsem otevřená všemu :)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 22.09.2024 22:57 | ID: 47505
JáKarla

S dovolením si počkám na doporučení, chtěla bych kupovat kvalitnější kosmetiku, ne jen tu obyčejnou z drogérie.

verkaherka001 | 24.09.2024 17:44 | ID: 47523
JáKarla

Dobré odpoledne, jakou konkrétní tělovou kosmetiku hledáte? Jestli spíše nějakou na pleť a nebo na tělo - peelingy, sprchové gely? :)

Donovalka | 24.09.2024 23:27 | ID: 47536
JáKarla

Holky, já už nějakou dobu kupuju skvělou přírodní kosmetiku Urtekram. Mají výborné tělové produkty, ale i šampony a pleťovou kosmetiku. Miluju třeba tento sprchový gel a vlastně celou jejich řadu s Aloe Vera www.milujubio.cz/urtekram-gel-aloe-vera-100ml-bio

sabinka | 25.09.2024 22:18 | ID: 47566
JáKarla

Moc děkuji za doporučení, trochu jsem pátrala na internetu a kosmetiku ženský moc chválí, takže si u nich kosmetiku objednám.

JáKarla | 26.11.2024 18:59 | ID: 48154
JáKarla

Ahoj, hele, já musím říct, že co mi fakt sedlo, je značka Iuvenio. Používám jejich tělové mléko a je úplně boží – krásně hydratuje, rychle se vstřebává a hlavně mě po něm nic nesvědí ani nepálí, což je u mě zázrak :) Jinak koukni i na jejich další produkty, jsou hodně šetrné a kvalitní. A co je super, tak i složení je čisté a přizpůsobené i citlivější pleti. Určitě doporučuju :)

1

zalozka