facebook
Dobré ráno, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

kosmetika

První příspěvek v tématu kosmetika
karamelka35 | 25.10.2023 10:35 | kosmetika | ID: 44990
karamelka35

Ahojky, chtěla bych se zeptat jakou pleťovou péči používáte, vyzkoušela jsem různé značky, ale pořád mi přijde, že mi zatím nic nesedí.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lenanna | 26.10.2023 22:14 | ID: 45012
TanaH

Taky bych ocenila radu, potřebovala bych něco na spíš mastnou pleť co zároveň, ale už pomáhá na vrásky. Všechno mi buď pleť vysušuje nebo ucpává póry…

DanickaKa | 27.10.2023 22:01 | ID: 45037
TanaH

Naprosto luxusní je česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ nikdy jsem neměla takhle účinnou kosmetiku. Postupně jsem od nich začala používat celkovou péči o pleť, teď nově jsem nadšená z té peptidové kúry Pro01, je úplně bez konzervantů a pleť je po ní neuvěřitelně vyplněná, zpevněná a krásná :-)

HancaN | 28.10.2023 23:09 | ID: 45049
TanaH

DanickaKa: Noo to vypadá moc dobře. Marně hledám něco na vrásky, hlavně okolo očí a třeba zrovna to sérum Crosslinked a ta pept. kúra vypadají být přímo pro mě, díky zkusím to :)

Cindy | 30.10.2023 09:05 | ID: 45055
TanaH

Já už nějakou dobu používám českou kosmetiku IUVENIO. Je velmi příjemná a navíc se mi po ní sjednotila pleť. Mám citlivou pleť a jen tak něco mi nesedí, ale tento krém je za mě top https://www.iuvenio.com/calm/. Navíc je dobré, že jejich kosmetika je pro všechny věkové kategorie a typy pleti :-).

HadekTana | 31.10.2023 17:26 | ID: 45081
TanaH

Podívejte se na Nezestarni.cz. Používám jejich kosmetiku s živým kolagenem spolu s živým kolagenem na obličej a úplně perfetkně mi to pleť vyhladilo a zpevnilo, mám pocit že vypadám najednou o deset let mladší a říká mi to i okolí :-))

Jaruška | 09.11.2023 16:29 | ID: 45155
TanaH

Mě se teda opravdu osvědčilo pořídit si nějakého pomocníka na péči o pleť. Koupila jsem si od Rowenty takový revitalizační strojek, který lze použít dvěma způsoby. Kupovala jsem ho tenkrát na stránkách Arsova a teď tam na něj je i sleva 20%, kdyby chtěl někdo dárek pro sebe či pro někoho. Já mám díky němu teda krásnou pleť.

Werushka90 | 17.11.2023 15:33 | ID: 45245
TanaH

Jak to vypadá a jak to funguje prosím?

Patyna | 18.11.2023 23:19 | ID: 45255
TanaH

HadekTana: Dívám se na jejich stránky a vypadá to luxusně. Mají teď i velké slevy, takže to rovnou využiju. Zaujal mě hlavně ten živý kolagen na pleť a zkusím rovnou i ten kolagen v kapslích, protože už dlouho mě trápí povolená pleť a pobolívají mě kolena a ten doplněk by měl pomoct nejen s pletí, vlasy apod. ale právě i s klouby, četla jsem na to hodně pozivních recenzí teď..

Jaruška | 23.11.2023 11:37 | ID: 45316
TanaH

WERUSHKA90-Je to tento strojek https://shop.tomasarsov.cz/rowenta-reset-boost-skin-duo-lv8530f0-zlata/ má štetinky i hladkou stranu. Vibruje. Štětinky jsou na čištění pleti a hladká strana je na lepší zapracování krémů, séra a podobně. Používat se může i na krk a dekolt. :) Ráno i večer. Pokožku mám hladkou a prozářenou.

zalozka