facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Doplňky stravy

První příspěvek v tématu Doplňky stravy
TanaH | 26.09.2022 23:40 | Doplňky stravy | ID: 38579
TanaH

Ahoj, jaký užíváte doplňky stravy a kde kupujete? Hledám něco s převážně přírodním složením, děkuju za tipy :)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
lenuliiinka | 13.07.2023 13:58 | ID: 43961
DanickaKa

Užívám živá probiotika https://www.symprove.cz/obchod/100-zive-a-aktivni-bakterie/?attribute_pa_prichut=jahoda-a-malina-cs&attribute_pa_program=12-tydenni-program. Jsem s nimi velmi spokojená.

Alenka z rise | 26.07.2023 12:32 | ID: 44145
DanickaKa

K čemu jsou ty probiotika dobré? Mylsím že v lékárně se dají sehnat o hodně levnější, výsledek by měl být stejný nebo jsou v něčem lepší?

lenuliinka | 30.07.2023 09:53 | ID: 44232
DanickaKa

Ano samozřejmě že seženete probio za stovku, ale ty Vám neudělají takovou službu. Tyto probio jsou živá proto se dostanou až do střev a tam mohou působit. Tabletkové jsou zmražené a do střev se jich dostane velmi málo. Symprove vymyslelo proto probio které opravdu fungují. Střeva mají následně vliv na náladu, spánek, imunitu a samozřejmě i trávení.

Ivana0023 | 25.12.2023 06:43 | ID: 45620
DanickaKa

Ahoj, a na co ty doplňky stravy potřebuješ? to je totiž docela zásadní. Já jsem zastánce toho, že je lepší si koupit třeba jednotlivé vitamíny atd. než nějaké komplexy. Dokud byly děti malé, tak jsem s nimi užívala vitamín D, ale teď už si na něj vzpomenu málo kdy a beru jenom Krupa Kratom, který si objednávám z https://www.adamkrupa.cz/ . Potřebovala jsem něco na stres a špatnou náladu a tak jsem hledala přírodní produkt.

verkaherka001 | 25.01.2024 13:56 | ID: 45814
DanickaKa

Kupuju si doplňky stravy na Notinu. Vždycky se tam podívám na recenze a tím se hlavně řídím. :) Mají tam velký výběr a super ceny.

DanickaKa | 21.02.2024 20:47 | ID: 45936
DanickaKa

Osvědčilo se vám něco pro omlazení pleti? Můžete doporučit prosím co vám pomohlo pleť zpevnit a vyhladit vrásky?

zalozka