Ahojky, ségra bude mít narozeniny a já vůbec nevím co jí pořídit :-D Nemáte nějaký tip?
Já jsem kupovala tyhle https://www.bakly.cz/lyngby-glas-sklenice-highball-diamond-41-cl-clear-6-ks-25884 jsou skvělé a návštěvám se moc líbí.
Mě se moc líbí skleničky na nealko. Ty bych ocenila například, kdyby přišla návštěva.
Takový parfém udělá radost každému.
To nezní vůbec špatně.Mohla bych tě poprosit o nějaký dobrý tip kde něco vybrat?
Nejvíce jsem si oblíbila notino.Je tam nejlepší výběr za super ceny
Ty jsou moc krásné, jako dárek je to ideální. A máš odtud i nějaké jiné věci?
Prosím tě já jsem teď kupovala teda sice mamce, ale myslím že i pro ségru by to bylo dobré. Můj oblíbený shop Olivie, prodávají teď svíčky se šperkem. Takže dva v jednom, jestli má ráda svíčky a šperkem nepohrdne myslím žádná žena. :)
Ano kupovala jsem si i prkýnka, akáciové, jsou naprosto skvělé.
lenuliiinka-To je super nápad, já vím, že se dělali jen prstýnky, mají tam teda i více věcí? Případně jakou vůni? Hledám teď pro kamarádku, svíčky miluje a samozřejmě stříbro taky, to by bylo super spojení. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.