Ahojky, ségra bude mít narozeniny a já vůbec nevím co jí pořídit :-D Nemáte nějaký tip?
Tak tady tento parfém https://www.notino.cz/armani/acqua-di-gio-absolu-parfemovana-voda-pro-muze/ má doma můj muž. Je to úplná bomba jak krásně voní
Nedávno jsem slavila kulaté narozeniny a rodina mě překvapila super ergonomickou židlí k PC. Moc jsem si ji přála. Takže bych řekla, že tip na dárek skvělý.
A můžu se zeptat od koho židle byla? Taky by se mi hodila nová.
Podívejte se na www.ezidle.cz. Tam si určitě taky vyberete.
Záleží, co má obdarovaný rád, pokud je to čaj, tak kvalitní konvičku nebo třeba kvalitní servírovací prkýnko.
Překvapila mě nabídka u ezidle. Vyberu si určitě z jejich nové generace série Ergohuman. Taky si promyslím i jídelní židle, které mají taky v nabídce. Nabízí množství látek různých druhů, struktury a barvy, dřevěnou konstrukci si můžu nechat namořit do zvolené barvy, nebo můžu zvolit kovovou.
Ahoj potřebovala bych poradit s dárkem pro dceru ke složení maturity.Nenapadá mě vůbec nic.
Mamce jsem udělala radost k narozeninám skleničkama. Koupila jsem je na www.bakly.cz, jsou krásné, elegantní, moc se jí líbí.
Jaké skleničky jsi koupila? Na normální pití nebo speciální?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.