Ahojkyy.. začínám hledat dárky hlavně teda pro mužské pokolení v rodině a nenapadá mě vůbec nic.. :-D Nemáte nějaký tip? Co budete kupovat vy svým chlapům, tatínkům, tchánům apod?
Objednávám na www.budvobraze.cz máme od nich i polštářky pro děti s fotkami.
Dívala jsem se a dobrý. Asi vím, co budu dávat jaké dárek.
Mají tam i aktovky pro prvňáčky? Takové, co je moc nebudou zatěžovat? Syn půjde do první třídy a vánoce jsou skvělá příležitost na to darovat mu aktovku :)
I ty sady jsou pěkné, tu asi koupíme pro dceru.
Nevypadá špatně, v pokojíčku by byla hezký ta sada.
Pro přítele jsem to vyřešila náramkem od Olivie a jelikož se mu blíží narozeniny, tak jsem mu k tomu koupila i řetízek :)
Ano, mají. Já jsem tam děti do první vybavila a jako spokojenost maximální. Jednak teda mají skvělý výběr a jednak kvalita špičková. Ten zádový systém jejich aktovek je skvělý, protože se díky němu váha rozloží a pro děti to není taková zátěž.
Podle mě je super dárek luxusní kosmetika, dávala jsem sestře sadu kosmetiky Miracletox a tak si jí oblíbila že už si jí kupuje i sama :)
Skvělej tip moc děkuju, koukám že mají opravdu super produkty.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.