Ahojík, kde nakupujete nějaké dárky, na různé příležitosti jako svátek apod..hledám nějakou inspiraci, už nevím kam koukat. zatím mě nikde nic nezaujalo..
To by mě také zajímalo.. doslova mi už došla inspirace.. neví vůbec co vymýšlet.. nic mě nepadlo do oka..
já nakupuju docela dost tady https://www.nekupto.cz/ vždycky tam objevím super věci, a všem se vždycky moc líbili :-)
nekupto vypadá dobřeMoc se mi líbí ty jmenné dárky i třeba ty různé sklenice na víno či pivo Rozhodně mám z čeho vybírat :-)
Ten eshop nekupto vypadá dost dobře, myslím že tam konečně něco vyberumoc díky za tip :-)
Když jde o narozeniny, tak většinou kupuju šperky, to mi přijde jako takový vděčný dárek, který ocení jak muži, tak i ženy :)
Nakupuješ šperky i přes eshop nebo spíš v kamenné prodejně ? Narazila jsem na šperky co se mi líbí,ale mám strach z toho objednávání, protože s tím teda zkušenost u šperků nemám
Tak já zase hledám nějaký zajímavý dárek pro tchyni, bude mít příští měsíc 60 a s partnerem pořád přemýšlíme co jí dát, ale pořád se nám nedaří na něco dobrého přijít, myslíte, že by jste mi mohli poradit? Budu Vám vděčná.
Moje máma má ráda hodně kávu, tak jsem jí pořídila zážitkový baristický kurz a říkala, že lepší dárek nemohla dostat a že si to moc užila :-). Tak co třeba něco takového?
To zní moc dobře a kde bych si o tom kurzu mohla něco přečíst jakože co v něm je a tak?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.