Máte někdo filtr na vodu, který filtruje na kvalitu vody kojencké? Děkuju za odpovědi
Taky takový chci, jenom nevím jaký vybrat…
My ho máme a jsem s ním fakt spokojená, používám tu vodu na vaření na pití..je super že nad tím nemusím přemýšlet.
A kde jsi ho koupila?
Mám ho od https://www.dionela.cz/ je to česká výroba.
Moc děkuju za radu :)
My si loni taky pořídili filtr od Dionely a jsem za to fakt ráda
My si taky pořídili filtr od Dionely a jsem za to fakt ráda, je to česká výroba takže opravdu kvalita, navíc jsem koukala že získali i nějaké ocenění a vyhráli v dTestu. No a s filtrem jsme fakt spokojení.
A jak dlouho vám ten filtr vydrží?
Dokupuje se jenom regenerační vložka a ne celý filtr, a vydrží podle toho kde bydlíte a kolik vás je, my regenerujeme cca jednou za rok, ale fakt se to bude asi lišit hlavně podle místa bydliště a samozřejmě lidí v domácnosti
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.