Máte někdo filtr na vodu od firmy Dionela? Uvažuju nad koupí a ráda bych předtím četla nějaké zkušenosti, díky moc :-)
Já filtr na vodu už docela dlouho zvažuju. Hledala jsem výsledky kvality pitné vody u nás ve městě a hodně hodnot bylo hraničních, navíc chuťově vyloženě není dobrá a teď když máme malý děti tak z toho nemám dobrý pocit. Jenže je toho na trhu tolik že opravdu nevím co vybrat...
My máme od dionely tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-pkl-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linku/d-2144 už několik let a moc si to pochvalujeme. Kontrolujeme pravidelně kvalitu tý filtrovaný vody a je špičková ;)
Aha super děkuju za reakci, a jak dlouho vám ten filtr vydrží? Musí se koupit celý nový?
Nekupuje se celej novej, ale kupuje se jenom regenerační vložka. My ho regenerujeme asi tak jednou do roka, ale to samozřejmě záleží na spotřebě a kvalitě vody.
Aha tak to je dobrý, líbí se mi že jsou to filtry z ČR takže myslím že vybereme od nich. Díky :)
Nám se právě taky líbilo, že je to česká výroba, četla jsem že dováženým filtrům by se měl člověk vyhýbat a tyhle filtry vyhrály i v dTestu a mají nějaký další ocenění.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.