Ahoj, co říkáte na proteinové diety? Máte dobrou zkušenost. Já slyšela že se rychle hubne a bez jojo efektu. Tak by mě zajimalo zda je to pravda.
TanaH: Mně KetoDiet vyloženě chutnala a můžeš si od nich objednat i balíček na ochutnání mají teď dokonce 20% slevu.
Marryy: Taky se mi osvědčila, doteď si od nich objednávám, teď mají fajn slevy na pečivo a moje oblíbené tyčinky :-)
Ketonovou dietu jsem ještě nikdy nezkoušela. Podařilo se vám fakt zhubnout za ten měsíc? Jak moc je potřeba to dodržovat? A případně jaká se vám osvědčila nejvíc? Vim že se jich dá pořídit opravdu dost a nevím jakou kdyžtak zkusit. Díky
Já za sebe můžu doporučit KetoDiet, je to kvalitní česká dieta, mají skvělý plán a hubnout jsem začala opravdu rychle.
KetoDiet je super, mám už za sebou redukční fázi a teď jsem si moc oblíbila jejich řadu Stay Fit :)
já se na klasické diety vykašlala, chce to změnit životní styl a najít si to svoje, sportovat, jíst víckrát a méně a hlavně najít pohyb co baví. mě v tomto hodně pomohl a nasměroval mě výživový poradce skrz stránky bezhladoveni.cz, nejdřív jsem tam brala inspiraci skrz recepty :) ale pak mě to nebavilo pořád hledat a hlavně vařit,tak mi zařídili krabičkovky a vše je krásně na míru nachystane a je to velká uspora času
Zkusila jsem proteinovou dietu a fakt mi pomohla zhubnout. Držela jsem se jí měsíc a výsledky byly super. Pokud hledáš nějakou konkrétní dietu, já bych ti doporučila Proslim. Mně sedla jak chutí, tak tím, jak je nastavená, a fakt mi pomohla dosáhnout toho, co jsem chtěla. Určitě ji zkus, ale jasně, záleží na tobě, co ti nejvíc vyhovuje. Držím palce
A jaké proteinové koktejly vám přijdou chuťově nejlepší?
HancaN: Mně nejvíc chutnají od KetoDiet, konkrétně si teď ujíždím na tomhle https://www.ketodiet.cz/p/proteinovy-napoj-prichut-ledove-cappuccino-35-porci/ zrovna jsem zase objednávala, protože mají na nápoje akorát velkou slevu
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.