facebook
Příjemnou noc, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

proteinova dieta

První příspěvek v tématu proteinova dieta
SandraM | 03.11.2019 11:22 | proteinova dieta | ID: 25691
SandraM

Ahoj, co říkáte na proteinové diety? Máte dobrou zkušenost. Já slyšela že se rychle hubne a bez jojo efektu. Tak by mě zajimalo zda je to pravda.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
madlenka11 | 03.03.2024 16:49 | ID: 46031
TanaH

TanaH: Mně KetoDiet vyloženě chutnala a můžeš si od nich objednat i balíček na ochutnání mají teď dokonce 20% slevu.

Lenanna | 29.05.2024 23:14 | ID: 46605
TanaH

Marryy: Taky se mi osvědčila, doteď si od nich objednávám, teď mají fajn slevy na pečivo a moje oblíbené tyčinky :-)

Nikolka | 25.06.2024 08:52 | ID: 46811
TanaH

Ketonovou dietu jsem ještě nikdy nezkoušela. Podařilo se vám fakt zhubnout za ten měsíc? Jak moc je potřeba to dodržovat? A případně jaká se vám osvědčila nejvíc? Vim že se jich dá pořídit opravdu dost a nevím jakou kdyžtak zkusit. Díky

Radka1980 | 25.06.2024 11:55 | ID: 46822
TanaH

Já za sebe můžu doporučit KetoDiet, je to kvalitní česká dieta, mají skvělý plán a hubnout jsem začala opravdu rychle.

HadekTana | 19.07.2024 22:17 | ID: 46969
TanaH

KetoDiet je super, mám už za sebou redukční fázi a teď jsem si moc oblíbila jejich řadu Stay Fit :)

alena45 | 21.07.2024 17:57 | ID: 46999
TanaH

já se na klasické diety vykašlala, chce to změnit životní styl a najít si to svoje, sportovat, jíst víckrát a méně a hlavně najít pohyb co baví. mě v tomto hodně pomohl a nasměroval mě výživový poradce skrz stránky bezhladoveni.cz, nejdřív jsem tam brala inspiraci skrz recepty :) ale pak mě to nebavilo pořád hledat a hlavně vařit,tak mi zařídili krabičkovky a vše je krásně na míru nachystane a je to velká uspora času

jancamamca | 30.07.2024 15:00 | ID: 47089
TanaH

Zkusila jsem proteinovou dietu a fakt mi pomohla zhubnout. Držela jsem se jí měsíc a výsledky byly super. Pokud hledáš nějakou konkrétní dietu, já bych ti doporučila Proslim. Mně sedla jak chutí, tak tím, jak je nastavená, a fakt mi pomohla dosáhnout toho, co jsem chtěla. Určitě ji zkus, ale jasně, záleží na tobě, co ti nejvíc vyhovuje. Držím palce

HancaN | 24.09.2024 19:20 | ID: 47527
TanaH

A jaké proteinové koktejly vám přijdou chuťově nejlepší?

Patyna | 25.09.2024 14:09 | ID: 47548
TanaH

HancaN: Mně nejvíc chutnají od KetoDiet, konkrétně si teď ujíždím na tomhle https://www.ketodiet.cz/p/proteinovy-napoj-prichut-ledove-cappuccino-35-porci/ zrovna jsem zase objednávala, protože mají na nápoje akorát velkou slevu

zalozka