Ahoj maminky. Slyšela jsem že při proteinový diete se hubne snad již po prvnim dni na diete. Není to nebezpečné?
Není to nebezpečné. Je to založeno na tom že se jí jídla z vysokým obsahem proteinu , v těle se snižuje pouze příjem sacharidu a tuků. Já na doporučení kamaradky koupila dietní program od prodietix.cz a hned za první 3 dny jsem zhubnula 4 kila.
Děkuji za tip, a podle čeho si vybrala dietní program?
Vypočítala mi to kalkulačka, kterou mají na stránkách. Pro jistotu sem si tam i zavolala a tam mi potvrdili že co mi vyšlo v kalkulačce mám správně.
Myslím si, že máte lepší když si třeba koupíte kvalitní rostlinný protein, který tělo dobře stráví než tady ty pytlíky :/. Jestli můžu poradit, tak kvalitní protein je třeba toto www.bohemiaolej.cz/rostlinne-proteiny-a-mouky/makovy-protein
Wow teda 4 kila za 3 dny mi přijde až jako sci-fi. Ale jestli opravdu píšete z vlastní zkušenosti, tak to tak asi vážně bude. Já jsem zatím vyzkoušela tuhle krabičkovou dietu a musím říct, že takhle rychle opravdu nehubnu, ale není to ani můj cíl, protože bych se bála, že s takovou rychlostí by se moje tělo s tak velkým úbytkem váhy špatně srovnávalo.
Wow teda 4 kila za 3 dny mi přijde až jako sci-fi. Ale jestli opravdu píšete z vlastní zkušenosti, tak to tak asi vážně bude. Já jsem zatím vyzkoušela tuhle krabičkovou dietu a musím říct, že takhle rychle opravdu nehubnu, ale není to ani můj cíl, protože bych se bála, že s takovou rychlostí by se moje tělo s tak velkým úbytkem váhy špatně srovnávalo.
Po prvním dni určitě ne ;) tělo to začne vnímat tak po třech dnech :) mám za sebou ketofit dietu a u té jsem viděla výsledek už po týdnu :)
Co za sebe můžu doporučit, tak je tady tato dieta https://nupo.com/cz/. Držela jsem ji tři týdny, protože jsem chtěla dát dolů 3 kila ale povedlo se mi dát dolů ještě o dvě víc, takže maximální spokojenost.
Po prvním dni ne, ale po třetím už to na sobě poznáš, protože tělo začne pouštět vodu a na dietu už reaguje.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.