Ahojky, neznáte zaručeně účinnou dietu? Ráda vyzkouším cokoliv :-) Budu ráda za tipy..
Zkus keto dietu, ta je superDržím ji nějakej pátek a jsem nadšená :-)
ráda bych ji vyzkoušela..co je to přesně za dietu?
Konkrétně je to tady tahle: https://www.ketodiet.cz/ a je opravdu úžasná :-)
O této ketodiet.cz jsem už něco četla, a nevypadalo to vůbec špatně A ty si držela nějaký ten dietní plán, jak jsem koukala na stránky..
Ano, začala jsem s dietním plánem pro střední nadváhu A fantasticky mě to nakoplo, nemužu si vynachválit všechny ty jejich drinky a jídla.. jsou vynikající! Chuťově fakt moc dobré a hlavně mě baví ta rychlá a snadná příprava :-)
Už jsem si ho také objednala, a jsem zvědavá teda Moc díky za doporučení :-)
Hele já jsem tu dietu taky jela a za mě docela dobrá. Jen prostě se pak nemůžeš vrátit k normální stravě, ale chce to upravit dle LC. Jinak jsem i díky Sphere kartičce na ni měla vždycky 10% slevu, takže to bylo taky fajn.
Jaké kartě? Já si jejich produkty kupuju taky a nějaká sleva i když mají často akce, by se mi teda hodila.
Já KetoDiet vděčím za mou vysněnou postavu. Roky se mi nedařilo trvale zhubnout a s KetoDiet to konečně šlo rychle a naučila jsem se díky ní správně stravovat a už 3 roky si váhu držím :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.