facebook
Příjemnou noc, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

Jak zhubnout

První příspěvek v tématu Jak zhubnout
Terka | 18.04.2022 12:37 | Jak zhubnout | ID: 36223
Terka

Ahojky, nedaří se mi hubnout, chtěla bych nějaké to kilo dolů a váhu si udržet, neznáte nějakou účinnou dietu která vám v tomto pomohla? :-)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
HancaN | 26.10.2023 22:15 | ID: 45014
sabinka

KetoDiet je právě super v tom, že ti i přesně řeknou jak potom postupně přejít z diety na normální stravu, krásně ti to vysvětlí a když potřebuješ i ti osobně poradí, mají tam i spoustu super receptů, ze kterých pořád vařím :-)

Bojanka | 20.03.2024 10:21 | ID: 46128
sabinka

Hubnout se dá mnoha způsoby, mě vyhovuje krabičková dieta u zdravého stravování, mám pět malých porcí jídla na každý den a takto se mi při malé námaze podařilo zhubnout, nyní jsem přidala i lekce pilates, tak věřím, že zformování figury mi půjde o něco lépe.

Lenanna | 29.05.2024 23:14 | ID: 46604
sabinka

Mně se dlouho nedařilo a nakonec jsem zhubla přesně to co jsem potřebovala s Ketodiet, moc doporučuju :)

sabinka | 29.06.2024 22:39 | ID: 46847
sabinka

Já jsem zvolila cestu - zdravá strava a pohyb, předtím několik diet, které nefungovaly dlouhodobě. Chodím do toho na zeštíhlující zábaly a do Lymfodenaz cz, často mi otékají nohy a taky kvůli celulitidě. Mají moc pěkný prostředí a jsou to profíci.

JáKarla | 29.10.2024 00:58 | ID: 47842
sabinka

Holky, já jsem po ketodietě, abych to hnedka zase nenabrala všechno zpátky, začala chodit pravidelně cvičit a váhu si bez problémů držím do dneška Koupila jsem si rovnou členství ve fitku zone4you, abych měla motivaci a nemohla se vymlouvat a taky se to vyplatilo, protože k ročnímu členství dávají 2 měsíce zdarma. Fakt doporučuju si takhle najít nějakej ten pohyb, kterej vás bude bavit, předplatit si to dopředu a jít do toho.

sabinka | 24.11.2024 15:50 | ID: 48107
sabinka

Já po ketodiet nepřibrala, navštěvovala jsem lymfodrenáže, více aktivit jsem měla a stále jsem jedla například jejich pečivo, pila proteinové nápoje, nejčastěji piju ten čirý syrovátkový a řekla bych že mám i lepší zažívání než kdysi. :)

TanaH | 10.12.2024 19:36 | ID: 48335
sabinka

pokud chceš zhubnout, normálně začni cvičit.. a pokud se nedonutíš sama doma, jdi do fitka nebo někam mezi lidi, kde tě to donutí a věřím, že tě to zančne i bavit

Patyna | 11.12.2024 22:33 | ID: 48356
sabinka

Mně se dlouho nedařilo a nakonec jsem zkusila Ketodiet a konečně šly kila dolů :) nedám na ní dopustit, pořád si od nich objednávám, protože mají opravdu dobré věci :)

Nikoleta | 16.12.2024 20:09 | ID: 48441
sabinka

Jaký byste doporučili doplněk stravy na podporu hubnutí?

zalozka