Ahoja.. ráda bych zhubla do plavek nějaké to kilo navíc, Máte nějaký tip na dietu po které jdou opravdu vidět výsledky? :-)
Já jsem na radu kamarádky začala s KetoFit, mám od nich balíček na 4 týdny, nemusím už nic k jídlu dokupovat a po třech týdnech 4 kila dole, což je u mě opravdu bomba, protože doteď jsem nemohla zhubnout ani dvě kila abych je za pár dní zase nenabrala. Navíc vůbec nemám hlad ani chutě a mám i dobrý pocit, že jsou to zdravá a vyvážěná jídla :)
To zní skvěle, takže si nemusíš chystat jiná jídla a jíš jenom to z toho balíčku?
Přesně tak, to mi právě přišlo taky super, nemusela jsem nic shánět a chystat, najednou jsem měla pocit, že mám na všechno víc času :D
Já jsem teda hubla s https://www.ketodiet.cz/ a ta mi vyhovovala nejen protože ty jídla byla chutná, ale že to opravdu dávalo smysl. Po redukční dietě jsem podle plánu postupně přecházela na vyváženou stravu, naučila se jak si jídla chystat a jsem za to moc ráda, protože si díky tomu držím váhu už přes rok :))
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.