Maminy, měla bych dotaz. Chci s dětma zkusit vyrábět šperky. Myslím, že by nás to všechny mohlo bavit, navíc budeme mít originální dárečky pro rodinu. Chci se zeptat - můžete doporučit shop, kde koupit komponenty?
Tak ta fimo hmota mě zaujala na tolik, že jsem se rozhodla, že z ní zkusim vyrobit nějaké přívěsky. Koukala jsem na inspirace a hodně věcí mě tam zaujalo. Hlavně jsem byla překvapená, jak se s tou fimo hmotou úžasně pracuje. Nemáte s tím některá zkušenost, že by jste mi poradily, co k tomu ještě potřebuju ?
Hele háčky, děrovátka, záleží, co přesně chceš vytvářet ;) na zrovna na tom eshopu korálek obchod mají všechno potřebné, tak si to stačí jenom pořádně projít :)
Děkuji moc, všechno se mi povedlo objednat z eshopu korálek obchod a už tvořím a i když je to někdy o nervy, tak s výsledkem jsem víc než spokojená :)
Neměly by jste nápad na to, co by se dalo vytvořit z korálků kromě šperků ? :)
Co taková ta korálková zvířátka ? Hodně se to nosí na klíčích co jsem tak postřehla :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.