Nevíte o nějaké školce v Praze, která bere děti i v průběhu roku ?
U státní školky bohužel nepochodíš, ale kdo takhle funguje, tak je Trojská labuť, kam jsem umístila dceru a taky během roku :)
Aha tak to je super že vůbec taková možnost je, protože jsem dceru potřebovala umístit co nejdříve, ale toť otázky jestli budou mít ještě nějaké volné místo :/
Jestli se ti zamlouvá, tak tam zkus zavolat, určitě se od nich dozvíš víc informací ;) www.trojskalabut.cz/kontakt/
Můžu se zeptat jak je to tady v těch anglických školkách s jazykem ? Mluví se na děti čistě jen aglicky nebo i česky ?
To záleží na tom jestli zvolíš čistě anglickou školku nebo česko anglickou :)
Syna jsem nakonec dala do této školky a jsem moc spokojená, protože je tam super přístup a ten denní režim mají taky hodně našlapaný :) ww.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/
Já mám dceru v Trojské labuti a byla to super volba. Přestěhovali jsme se do Prahy v průběhu roku a jsem velmi ráda, že nám podrželi místo a dceru nám vzali.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.