Ahojky holky :) No, tak jako budou vánoce a je na čase pokukovat po dárečcích pro děti :) No, ale jako. Co se tak dívám, tak některý shopy fakt neví, co by za ty hračky chtěly. Ovšem jsem narazila na shop momkids.cz, kde mají teda moc hezké věci a ceny naprosto bomba. Máte s ním zkušenosti?
Z hraček ještě nevím co budu kupovat. To musím počkat až co si nakreslí do dopisu :D jinak budu kupovat takové ty potřebné věci, jako je zimní oblečení. Dcerka potřebuje novou kombinézu, tak mi padla do oka na prodejně pro malé dobrodruhy a musím vybavit i kluky na hory.
Taky zatím nakupuju "vedlejší" dárky" a co mi padlo do oka na budvobraze.cz ty dětské taburetky. To se mi líbí moc, takže to objednám holkám do pokojíčku, protože pořád sedí na zemi když si hrají.
tak není lehké se v dnešní době dětem zavděčit. Já ráda kupuji především maličkosti, které ale mají svou funkci. Letos dostanou k Mikulášovi i k Vánocům medvídky na pití.https://www.lipoo.cz/cajovi-medvidci-2/
tak o Lipoo.cz čtu poprvé. Jak to prosím vás funguje? To má příchuť čaje když je to čajový medvídek? Obsahuje to kofein?
zkuste přímo kouknout na to www.lipoo.cz, je to tam vše napsané. Nejedná se o čaj. Je to rozpustný medvídek ve vodě :) je to moc chutné
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.