facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Váha

První příspěvek v tématu Váha
Ivous | 05.11.2021 08:29 | Váha | ID: 32640
Ivous

Čauko, zajímalo by mě jestli máte doma váhu s nějakými funkcemi ? Chtěla bych si koupit váhu, co měří tuk v těle. Myslíte, že jsou ty údaje spolehlivé ?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jarka | 11.11.2021 15:12 | ID: 32752
Marry

Si záleží na tom, jakou váhu si koupíš, ale tu co mám přes blueroad, tak ta přesné hodnoty udává, protože mi ty výsledky naprosto souhlasí s měřením na přístroji In body :)

Ivous | 26.11.2021 11:03 | ID: 33082
Marry

Nejvíc mi padla do oka tady ta jejich bílá https://www.blueroad.cz/bot-chytra-osobni-vaha-white/ a musím říct, že jsem spokojená. Veškeré údaje mi chodí na telefon, takže to můžu při každém vážení srovnávat.

TanaH | 30.05.2024 23:00 | ID: 46621
Marry

To já nemusím ani měřit, abych věděla, že ho mám víc než potřebuju :D spíš bych potřebovala poradit nějakou účinnou dietu…

HancaN | 31.05.2024 15:38 | ID: 46629
Marry

Zhubla jsem s https://www.ketodiet.cz/ a moc doporučuju, jde to snadno a správnou stravou a aspoň nějakým pohybem si váhu pořád udržuju.

TanaH | 21.06.2024 21:20 | ID: 46758
Marry

HancaN: Moc se mi líbí jejich plán a to složení, hned objednávám když mají teď až 50% slevy, díky :-)

DanickaKa | 22.07.2024 21:12 | ID: 47020
Marry

HancaN: A kolik se vám s ní podařilo zhubnout? Neměli jste hlad?

HancaN | 23.07.2024 22:23 | ID: 47030
Marry

Zhubla jsem 10 kilo a hlad jsem neměla, protože jíš pravidelně několikrát denně takže to bylo fajn.

Jaruška | 24.07.2024 22:25 | ID: 47043
Marry

Já jsem s KetoDiet taky zhubla a moc mi to vyhovovalo. Hlad jsem neměla a doteď si od nich objednávám řadu Stay Fit.

Greplovahan | 18.08.2024 21:26 | ID: 47199
Marry

Dlouho jsem se snažila najít způsob, jak se dostat zpět do formy a zhubnout. Zkoušela jsem různé metody, ale nic mi nepřineslo takové výsledky jako chytré hodinky od https://www.armodd.cz/ Tyto hodinky zaznamenávají kompletní denní aktivitu, včetně spálených kalorií, počtu kroků a srdečního tepu. Všechna data se automaticky synchronizují s aplikací v telefonu, což mi umožňuje jednoduše sledovat své pokroky a plánovat další tréninky. Díky těmto hodinkám se mi konečně daří zhubnout a cítím se plná energie. Doporučuji je všem, kteří chtějí mít svůj trénink pod kontrolou a dosáhnout svých cílů.

zalozka