Ahoj všem, co teď dáváte na podporu imunity? Doporučíte nějaké doplňky s přírodním složením? Děkuju
Jaký vitamín je podle vás pro podporu imunity nejdůležitější ? Nebo je lepší vzít nějaký multivitamín ?
Určitě zkuste tyhle kapky https://www.juvenil.cz/kapky/juvenil--kapky/ nám se moc osvědčily, užíváme je s manželem oba a dáváme i dceři, která teď chodí do první třídy a dobře všemu co se ve škole šíří odolává.
Jaruška: Já je koupila nedávno na radu kamarádky, fakt jsou dobrý :-)
Vidíš to, já si je fakt chválím, sama se po nich cítím celkově líp :)
Posilujete imunitu dětí nějakou přírodní cestou? Třeba nějaké bylinky?
Ano, psala jsem to již dříve. U nás se posiluje jen přírodní cestou.
Já jsem nedávno objevila nápoj z čerstvé spiruliny SpirAlps a oblíbili jsme si ho hned všichni má osvěžující ovocnou chuť, je čistě přírodní složení a je kromě podpory imunity dobrý i na zažívání, protože podporuje pohyb střev a tím je čistí. Pomáhá taky zbavit únavy, zlepšuje hojení ran, podporuje detoxikaci organismu atd.
Patyna: To se mi líbí, spirulinu znám jenom sušenou takž tohle určitě zkusím. Vitamíny do dcery jen tak nedostanu tak snad tohle by mi prošlo :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.