Maminky, chci si koupit nějaké hezké prádlo. Jsem ale ujetá… potřebuju nutně značku CK. Zbožňuju ji. Kde mají teď nějaké výhodné nabídky na tuto značku?
Já ten shop neznala, ale jsem nadšená. Zalsechla jsem, že tam mají krásný věci a za super ceny, tak jsem mrkla a jakože fakt! Jak říkám, prostě paráda. To prádlo tam mají luxusní.
Jo, to je pravda. Oni tam mají super výběr podprsenek. Já mám ráda braletky a tam je mají a právě značkový, velikej výběr a supr ceny.
minule jsem si koupila toto prádlo https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/eroticke-soupravy/anais-sapphira-3pcs-black a cítím se v něm skvěle, dodává mně to sebevědomí
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.