Holky kde si kupujete nějaké hezké sexy pradlo? Nechce se mi chodit do tech erotických obchodu. Dekuji
Já nakupuji už dlouho z internetu. Nejvíc sem byla spokojená na e-kondomy.cz. Takže ted prádlo objednávám už jen u nich. Mají obrovský výběr.Líbí se mi že si mužu cenově vybrat levnější nebo dražší variantu.
Nakupuji na internetu, už sem tak zvyklá, v klidu si objednat doma. Naposledy sem objednala ze stranky e-kondomy.cz a naprostá spokojenost.
Děkuji moc za tip. Objednala sem si krásny prádlo z e-kondomy.cz. A jsem moc spokojená.
Zdarec holky, kde bych si mohla koupit pro svého partnera nějaké sexy prádýlko?
Asi bych volila nějaký sexshop jelikož si to tam můžeš i vyzkoušet.
tak teď si ho asi nevyzkoušíš nikde a i kdyby to šlo, tak zrovna prádlo bych si v této době nezkoušela, ale objednej ho z netu, třeba z toho e-kondomy a určitě to pak můžeš vrátit, z vlastní zkušenosti vím, že to jde bez problémů
Přesně tak,teď si ho nikde nevyzkouším a za další bych nikdy do takového obchodu nešla.
Mrkni se na www.e-kondomy.cz Je tam dobrý výběr všeho co se erotiky týče.
Také tam občas nakupuji.Super obchod.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.