Ahoj maminy :) Chci se vás zeptat... kde všude jste nakupovaly dárky? Jako myslím na netu... Jaký shop se vám osvědčil nejvíc?
Taky jsem začala cvičit. Už to fakt nešlo :/ Koupila jsem si tyto legíny https://www.different.cz/damske-leginy/leginy-under-armour-ua-fly-fast-2-0-hg-tight-blk-u-1356181-001 a super. Poholný, na cvičení ideál.
Doporučíte mi někdo nějaký dobrý e-shop co se cvičení týče?
Musím se zeptat manžela, protože ten si pořád něco na cvičení kupuje.
Budu ráda,když mi vše zjistíš od manžela.
Tak manžel si kupuje plno věcí na cvičení na www.fitham.cz
Mám ráda modní doplňky, nedávo jsem dostala tip na eshop s originálními šátky SciCanvas.
Taky je mám ráda,šátků není nikdy dost. Váš tip se mi líbí, designové opravdu ojedinělé vzory.
Mám od nich velké pareo a menší. Ale mrkněte na jejich www.scicanvas.cz nabízí i látky. Z těch si můžete ušít oblečení dle vlastních představ.
V nabídce mají i látky, nechala jsem si pár vzorků poslat, je to příjemná viskóza. Ráda bych si z nich něco ušila,
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.