facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Káva

První příspěvek v tématu Káva
verkaherka001 | 24.09.2024 17:47 | Káva | ID: 47525
verkaherka001

Ahoj holky, kam rády chodíte na kávu? Případně odkud objednáváte nějakou lahodnou? Budu ráda za Vaše tipy.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 29.09.2024 21:43 | ID: 47592
lenuliiinka

Zdravím, já strašně ráda chodím do Mandlárny v Praze. Najdete ji v Hradčanech na loretánské ulici a mají výboenou mandlovou kávu, mini větrníky. Beru si ji vždy na cestu, hlavně teď jak je chladněji, tak mě zahřeje při cestě do práce. :) Mají i e-shop, kde si můžete jejich vyhlášenou mandlovou kávu koupit.

Nikoleta | 19.10.2024 17:59 | ID: 47713
lenuliiinka

Ahoj já nejradši chodím u nás v Aši na městě do takové kinokavárny. Jinak co se týčé té kávy, taky jsem teď objevila skvělou zrnkovou kávu co si dělám doma https://www.hama.cz/blue-orca-fusion-peru-fazenda-verde-zrnkova-kava-1-kg-arabica-robusta-75-25--/ Má nádhernou plnou chuť a aroma, určitě doporučuju vyzkoušet :-)

JáKarla | 22.10.2024 21:16 | ID: 47767
lenuliiinka

Já třeba moc ráda chodím na kávu do kavárny Mandlárna v Praze. Je to takové moje místo, kde relaxuju i pracuju :) Je tam úžasná atmosféra a mají neskutečně dobrou kávu. ???? Co jsem tam ochutnala jejich mandlovou kávu, úplně mě dostala, takže si ji teď pravidelně objednávám i domů! :D Miluju jejich mandlovou kávu. Beru tu zrnkovou, ale mají ji i mletou :)

Miniee | 29.11.2024 11:22 | ID: 48198
lenuliiinka

Já jsem se na dívala na shop Mandlárny. Líbí se mi tam ty jejich balíčky, určitě něco vyberu na vánoce. Chutnala jsi od nich mandlovku? Jaká je?

lenuliiinka | 01.12.2024 16:01 | ID: 48234
lenuliiinka

Ahojky, kávu si obvykle objednávám z pražířny Francin, mají skvělou nabídku čerstvě pražené kávy a různé zajímavé odrůdy. Moje oblíbená je Kolumbie Edwin Noreña Ruby, je to káva s jemnou, ale intenzivní chutí, která má krásnou ovocnou příchuť :) Pokud máš ráda kvalitní kávu, určitě doporučuji vyzkoušet :)

1

zalozka