Ahojky, máte odzkoušenou nějakou dobrou pastu na zuby?
A co si od nich použila, tu sadu na šest dní?
Ahoj doporučíte mi někdo nějakou dobrou zubní pastu na krásně bílé zuby?Chci mít hezké zuby jako dříve.
To nebude problém.S jednou kvalitní pastou má velice dobré zkušenosti na bílé zuby.
A co je to za pastu?Ráda si takovou pastu koupím.
Já jsem dostala jeden super tip na velice dobrou pastu a musím říct,že mi krásně vybělila moje zažloutlé zuby.Tady si ji můžeš objednat www.krasnyusmev.cz/white-pearl-nanocare-black-gold-zubni-pasta-100ml
Já si bělím zuby s Toothy, mají bělící sady na zuby bez peroxidu a fakt perfektně zuby vybělí už za pár dní ;)
Já od nich mám teď nově ty bělící pásky a ty jsou suprový, je to hrozně pohodlný a výsledky perfektní!
Ty pásky vypadají fakt dobře zkouším hned objednat tak jsem zvědavá na výsledek.
Já měla zuby bělejší už po prvním použití a to fakt viditelně :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.