Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych začala používat místo chemické barvy na vlasy, čistě přírodní?
Zdravím, výborné rozhodnutí! Taky jsem před půl rokem přešla na rostlinnou barvu a bylo to nejlepší rozhodnutí - vlasy jsem zdravé a kvalita se nedá srovnat. Doporučuji značku Khadi, barvy mají fakt přirozené a hezky chytají.
Holky, taky bych přírodní barvu na vlasy zkusila - napíšete, kde bych našla nějaké informace a třeba barvu rovnou i objednala?
Holky, taky bych přírodní barvu na vlasy zkusila - napíšete, kde bych našla nějaké informace a třeba barvu rovnou i objednala?
Tady máte odkaz přímo na stránky značky www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy Pokud budete potřebovat třeba poradit - jsou fakt ochotní a dotaz zodpoví po e-mailu i telefonu.
Já si s jejich barvami barvím vlasy už přes rok a díky nim se mi vlasy zase uzdravily, mám je hezky lesklé a husté a přestaly mi padat. Oblíbila jsem si i jejich šampony, kondicionéry apod.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.