Maminky a kde si kupujete plavky, letos se chystáme už v květnu k moři a mě chvátí panika, protože potřebuji akutně nové plavky a nikde se mi žádné nelíbí :-(
Moc pěkné plavky nabízí relleciga, kupovala jsem si je od nich vloni před létem a jsem z nich nadšená. Hodně cestujeme, takže toho se mnou už hodně zažily a jsou pořád jako nové.
No přesně něco takového hledám, nerada si nakupuji plavky a spodní prádlo, takže to je přesně to co potřebuji. A co jsem se zatím dívala, tak mají moc hezké vzory. Večer k tomu musím sednout a nějaké vybrat.
Já myslím, že určitě vybereš, mají i rozumné ceny, tak jsem si tam také ještě jedny vybrala :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.