facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Dárek pro maminku

První příspěvek v tématu Dárek pro maminku
Ema.k | 14.06.2023 11:24 | Dárek pro maminku | ID: 43591
Ema.k

Ahojky.. hledám nějaký pěkný dárek pro mamku.. ale absolutně nic mě nenapadá.. nemáte nějaký tip ?? Co jste třeba kupovali vy?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Michaelamrna | 21.10.2024 09:40 | ID: 47730
HadekTana

Já jí budu brát tento https://ecohaus.cz/products/darkovy-balicek-stastne-a-vesele-v-hodnote-1814-kc tam jsou papírky na praní, parfém do prádla, prací sáček, svíčka, blok a utěrka. :) Osobně je mám vyzkoušené a moc příjemně voní a jsou navíc i velmi praktické, takže věřím že to mamce udělá radost. Papírky chtěla dlouho vyzkoušet.

sabinka | 12.12.2024 08:18 | ID: 48376
HadekTana

Moje máma si přála tyčový vysavač, tak jsem jí ho pořídila od značky DOMO a líbí se mi tak moc, že jsem si jeden objednala i pro sebe. Má skvělý tah, vysává se s ním pohodlně a postavíte ho kamkoliv, nikde nezavazí a je pořád po ruce.

barca1 | 14.12.2024 23:38 | ID: 48411
HadekTana

Holky, mám od nich přesně tento a je skvělý www.domo-elektro.cz/p/domo-do242sv-rucni-a-tycovy-aku-vysavac-2-v-1-li-ion Pohodlně vysaje všechny povrchy, je silní a příjemný do ruky. Nikdy už nechci ten klasický.

Kajolka | 16.12.2024 22:29 | ID: 48448
HadekTana

Holky, vypadá super a na značku jsem četla samé dobré recenze, takže si před Vánocema udělám radost a objednám si ho :)

HadekTana | 17.12.2024 17:10 | ID: 48451
HadekTana

Mamince jsem letos objednala tenhle dárkový balíček https://www.bodybe.cz/p/gift-set-hyaluron5-gummies/ pro krásnou pleť a vlasy. Použícvám jejich přípravky už nějakou dobu a mám o hodně zdravější vlasy i pleť

zalozka