Ahojky.. hledám nějaký pěkný dárek pro mamku.. ale absolutně nic mě nenapadá.. nemáte nějaký tip ?? Co jste třeba kupovali vy?
HancaN: To je skvělý nápad a tahle kosmetika zrovna vypadá hodně dobře, koukám, že získala i nějaká ocenění :)
Kupovala jsem ji sérum na z Bylinka Jinak. Používám totiž slow kosmetiku a mamka se mě ptala co si kupuji na pleť, že vypadá hezky. Byla z něj nadšená. Je to znát kvalitou přípravy séra. :)
O slow kosmetice slyším čím dál tím víc častěji, já jsem zatím nevyzkoušela, ale chystám se něco objevit. Díky za tip
Pokud maminka ráda vaří, tak co jí koupit nějaké nové vybavení do kuchyně, spotřebiče? Já mám skvělou zkušenost s výrobky od tescomy, jsou kvalitní, dlouho vydrží.
Ahoj holky, moje mamka bude mít za měsíc 60 a vím, že moc touží po parfému od Chanelu, chtěla by tu jejich klasiku, co používala Marilyn Monroe :-D, N°5. Co jsem se tak dívala v parfumerkách, tak cena docela masakr Kupujete někde takhle drahé parfémy levněji? Vím, že mamka by si ho sama nikdy nekoupila právě kvůli té ceně, tak bych jí chtěla udělat radost a kdybych při tom mohla ušetřit nějakou kačku, tak by to byla paráda :-)
Ahoj, podívej se na notino. To je přece jasná věc, že tam mají snad všechny orginální parfémy za fajn ceny oproti předraženým parfumerkám A doporučuju ti si parfém nechat i dárkově zabalit, balí to do takových krásných krabiček, takže když to dáváš jako dárek, tak to pak už ani nemusíš balit, vypadá to fakt luxusně. Držím palce, ať je mamka spokojená!
Já jsem mamce na začátku léta koupila tady ten set na péči o pleť proti vráskám https://www.iuvenio.com/set-pro-intenzivni-peci/ a je s ním moc spokojená. Nevídáme se tak často, protože bydlíme daleko od sebe a fakt na její pleti vidím rozdíl. Je pěkně prozářená a vypnutá. Už jsem se rozhodla, že na Vánoce musí být pod stromkem jeden set i pro mě :-)
Moje mamča má třeba moc ráda praktické dárky, takže kromě nějakých doplňků stravy, které ji vždycky kupuji a kosmetiky kterou má ráda, jsem ji teď objednala balíček na praní od EcoHaus. Věřím že to jí radost určitě udělá. :)
Ten balíček na praní mě zaujal, co to obsahuje prosím tě?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.