facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Dárek pro maminku

První příspěvek v tématu Dárek pro maminku
Ema.k | 14.06.2023 11:24 | Dárek pro maminku | ID: 43591
Ema.k

Ahojky.. hledám nějaký pěkný dárek pro mamku.. ale absolutně nic mě nenapadá.. nemáte nějaký tip ?? Co jste třeba kupovali vy?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lenanna | 21.06.2024 21:15 | ID: 46757
HadekTana

HancaN: To je skvělý nápad a tahle kosmetika zrovna vypadá hodně dobře, koukám, že získala i nějaká ocenění :)

Terka | 23.06.2024 19:03 | ID: 46774
HadekTana

Kupovala jsem ji sérum na z Bylinka Jinak. Používám totiž slow kosmetiku a mamka se mě ptala co si kupuji na pleť, že vypadá hezky. Byla z něj nadšená. Je to znát kvalitou přípravy séra. :)

TanaH | 25.06.2024 20:09 | ID: 46828
HadekTana

O slow kosmetice slyším čím dál tím víc častěji, já jsem zatím nevyzkoušela, ale chystám se něco objevit. Díky za tip

TanaH | 20.07.2024 14:17 | ID: 46974
HadekTana

Pokud maminka ráda vaří, tak co jí koupit nějaké nové vybavení do kuchyně, spotřebiče? Já mám skvělou zkušenost s výrobky od tescomy, jsou kvalitní, dlouho vydrží.

lenuliiinka | 22.07.2024 21:10 | ID: 47017
HadekTana

Ahoj holky, moje mamka bude mít za měsíc 60 a vím, že moc touží po parfému od Chanelu, chtěla by tu jejich klasiku, co používala Marilyn Monroe :-D, N°5. Co jsem se tak dívala v parfumerkách, tak cena docela masakr Kupujete někde takhle drahé parfémy levněji? Vím, že mamka by si ho sama nikdy nekoupila právě kvůli té ceně, tak bych jí chtěla udělat radost a kdybych při tom mohla ušetřit nějakou kačku, tak by to byla paráda :-)

Lotrinka | 24.07.2024 22:36 | ID: 47044
HadekTana

Ahoj, podívej se na notino. To je přece jasná věc, že tam mají snad všechny orginální parfémy za fajn ceny oproti předraženým parfumerkám A doporučuju ti si parfém nechat i dárkově zabalit, balí to do takových krásných krabiček, takže když to dáváš jako dárek, tak to pak už ani nemusíš balit, vypadá to fakt luxusně. Držím palce, ať je mamka spokojená!

JáKarla | 25.09.2024 23:22 | ID: 47568
HadekTana

Já jsem mamce na začátku léta koupila tady ten set na péči o pleť proti vráskám https://www.iuvenio.com/set-pro-intenzivni-peci/ a je s ním moc spokojená. Nevídáme se tak často, protože bydlíme daleko od sebe a fakt na její pleti vidím rozdíl. Je pěkně prozářená a vypnutá. Už jsem se rozhodla, že na Vánoce musí být pod stromkem jeden set i pro mě :-)

Michaelamrna | 12.10.2024 11:15 | ID: 47647
HadekTana

Moje mamča má třeba moc ráda praktické dárky, takže kromě nějakých doplňků stravy, které ji vždycky kupuji a kosmetiky kterou má ráda, jsem ji teď objednala balíček na praní od EcoHaus. Věřím že to jí radost určitě udělá. :)

Patyna | 17.10.2024 09:46 | ID: 47692
HadekTana

Ten balíček na praní mě zaujal, co to obsahuje prosím tě?

zalozka