Ahojda.. začínám pomaloučku a polehoučku koukat po dárcích na vánoce.. řekli jsme si s rodinou že si dáme jen jeden malej dárek, nějakou blbůstku.. Ale nenapadá mě nic.. co budete kupovat vy? Už o tom přemýšlíte?
Nejradši tyhle věci vybírám naživo, baví mě to a většinou nemám nápady takže prostě koukám co mě zaujme. Mám moje oblíbené místo v Praze, kde vždycky vyberu super věci :)
Ahoj, když čtu debatu ohledně dárků, přišlo by Vám blbé, kdyby dostala kamarádka poukaz na clip in vlásky? Už dlouho řeší, že je má řídké, že se jí nelíbí apod. Tak si říkám, že bych Vánoce, případně i dřív narozeniny vyřešila takto? Co myslíte?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.