Ahoj, máte někdo zkušenosti s clip in vlasy ? Chtěla bych prodloužit vlasy ale furt váhám. Nevím odkud a kde sehnat aby to vypadalo přirozeně. Díky moc
Já mám vlasy koupené přes eshop clip vlasy levně a byla jsem spokojená jak s materiálem tak s rychlostí dodání protože jsem na to docela chvátala.
U www.vlasy-levne.cz jsem si nedávno kupovala clipy k prodloužení vlasů. Vypadají moc dobře.
A nasazovala jste si je sama?
Já si teda vlasy vždycky nechávala nasazovat, myslím si, že je ta práce pak mnohem lépe provedená, hlavně co se týče zadní části, kam si člověk nevidí.
Ne nenasazovala, neumím to, takže jsem šla ke kadeřnici.
S jejich materiálem se moc dobře pracuje, protože je z pravých lidských vlasů.
Vy máte od nich vlasy prodloužené?
Ano mám, nechala jsem si je prodloužit přímo u nich na pobočce metodou Tape.
Clip in vlasy mám už dlouho a jsem s nimi moc spokojená. Prodloužení netrvá tak dlouho v poměru s jinými tipy spojů a svůj účel splnily, protože mám krásné a husté vlasy.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.