Ahoj holky, chci se zeptat jaká je dobrá značka dětských plenek ? Jakou velikost pro mimčo mít ? Někde jsem četla, že se začíná i na dvojkách ?
Je lepší mít víc značek. Taky jsem to tak měla, kupovala jsem podle sebe ty co jsem si myslela, že budou nejlepší, ale opak byl pravdou a pampersky jsem tím pádem poslala dál. Takže jsem se přestala řídit pravidlem, že když je něco kvalitní, tak to musí být zákonitě drahé, není to tak. Takže jsem v obchoďáku vzala levnější Bella Happy a naprostá paráda !
ze začátku jsme měla víc druhů, ale nakonec se mi nejvíce osvědčily tyto https://www.feedo.cz/4x-bella-happy-newborn-1-2-5-kg-big-pack-78ks-jednorazove-pleny/ a velikostně jsem měla ty ewborn a pak rovnou dvojky, ale newborn bych vzala určitě aspoň jeden balík a tyhle mají i výřez na pupík, malá měla dlouho ten pupečník
No ono vysoká cena není bohužel záruka ničeho, každé miminko je jiné a tak jak některému sednou pampersky, tak jinému mimču vyhovovat nemusí. Plínek jsme vyzkoušeli víc a že to mám s čím srovnávat když mám tři děti a pampersky nám nevyhovovaly a zůstali jsme až u plínek od Bella Happy, za což jsem na jednu stranu ráda, protože jsou kvalitní a také cenově dostupné. Celkově s tady s tím výrobcem mám jenom dobré zkušenosti, protože jsem si tady od té značky kupovala i vložky do podprsenky když jsem kojila.
Kde všude tady tu značku mají a na kolik tak vychází když ji mají v akci? Je tam hodně velký rozdíl?
Buď v drogérii nebo i na internetu, já je kupovala hlavně na internetu, protože třeba na mallu je mívají hodně v akci nebo i na feedo a když kupuješ větší balení, tak se to vyplatí www.mall.cz/jednorazove-pleny/bella-happy-4-maxi-818-kg-66-ks?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=NN&utm_content=jednorazove-pleny&utm_term=1083275
jj jak píše Ivous, bývají akce na mall, alza, feedo, ale dají se koupit i klasicky v obchodě, vždycky si hlídám, kde co zrovna je a podle toho kupuju...v té kci se to hodně vyplatí
Ahoj, podle mých zkušeností a srovnání, co jsem měla možnost zkusit, tak jsou super Bella Happy. Ty používám a super. Nebyl jediný problém.
Jo? Zkoušela jsi víc značek?
Ani ne… My měli od začátku nachystané Bambo Nature. Sedely, tak jsme jiné už nezkoušeli.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.