Jak dát skrytou kameru do manželovo kanceláře? Na 90 % si myslím, že mě tam podvádí a tak bych ráda věděla, na čem vlastně jsem...
Také jsem měla delší dobu tohle podezření, které se mi vlastně nakonec i potvrdilo právě díky skryté kameře, kterou jsem mu dala do jeho kanceláře. Pořád mi tvrdil kolik má práce a často tam i přespával. Já jsem mu to věřila, jen mi bylo divné, že nenosí domů tolik peněz kolik pracuje. Dala jsem mu tak do kanceláře skrytou kameru a to co jsem tam natočila by mohlo sloužit jako videa na stránky pro dospělé... Nevodil si tam totiž jen jednu.
Jakou skrytou kameru jste teda vybrala? Kde jste ji koupila?
Hele ona s asi každému bude hodit jiná. Když se podíváte na stránky obchodu, kde prodávají špionážní techniku https://www.spyexpert.cz/ , tak tam najdete skryté kamery v opravdu hodně předmětech a dá se tam pak dobře vybrat přesně podle toho co potřebujete.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.