Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s užíváním probiotik Simplebiotix? Na co Vám zafungovaly a doporučíte je?
Dobrý večer, já tyto probiotika užívám teď měsíc a jsem fakt nadšená. Krásně mi fungují na imunitu i zažívání a konečně už nemám nafouklé břicho.
Holky, taky bych je chtěla zkusit užívat - napíšete prosím, kde bych si mohla přečíst víc informací?
Tady máte odkaz na jejich stránky www.simplebiotix.cz Můžete ho tam rovnou objednat. Já jsem s těmito probiotiky moc spokojená, perfektně fungují na zažívání, ale i na imunitu.
probiotika beru dlouhodobě ale co mi ještě pomohlo pro sebe udělat, tak jsem si obj dna testy od chromozoom,abych zjistila spíš jen ze zajímavosti, k čemu máme předpoklady, na co se zaměřit a zjistila jsem velké nedostatky v oblasti vitaminu, tak to doplnuji a celkově musím říct,že se mi zlepsila plet a i zažívání
já už probiotika nějakou dobu neužívám. přešla jsem na zelené potraviny a zažívání se mi naprosto zlepšilo :) konkretne mám chlorellu a ječmen v tabletkách od green ways
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.