Jaká je pro tělo nejzdravější cesta pro podporu imunity?
Já teď užívám probiotika s vitamínem C, jsou výborný na podporu imunity
A jaký jsou to konkrétně?
Jsou to Laktobacily 5 Imunita od Naturevia, obsahují navíc vitamín C.
Zkuste se podívat na venira.cz, je to ověřená firma, mají moc kvalitní výrobky. Používám od nich různé doplňky stravy, včetně těch na imunitu.
To vypadá dobře a co za doplňky od nich používáš?
Poradíte něco s přírodním složením?
Chtěla bych začít trochu pracovat na své imunitě, protože jsem pořád na hromadě. Které přípravky jsou nejlepší z hlediska přísunu vitamínů pro tělo?
Mohu o hodnotit za sebe, kdy jsem si začala kupovat a taky pak pravidelně i užívat doplněk stavy, který obsahuje vitamín C,B,D, zinek, jód a selen. Vidím docela dost velký rozdíl v tom, že už nejsem tak často nemocná a to je super, protože před tím jsem byla opravdu často na hromadě, a to mi stačilo někde jen třeba lehce prochladnout.
Jaký doplněk stravy? Já se tady v tom právě nemůžu pořádně vyznat, protože doplňků stravy je na trhu hodně a jak mám poznat ten co bude opravdu fungovat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.