Maminky, poslední dobou mi hodně padají vlasy a zhoršila se mi pleť, co s tím?
S pletí to bohužel neporadím, ale co ti určitě pomůže s padáním vlasů, tak jsou vitamíny od thegarden. Budu si teď objednávat další balení a mají ho na expertnavlasy.eu kdyby si je chtěla vyzkoušet
Užívala si je? Za jak dlouho tak začnou účinkovat?
Khadi má super olejíčky proti padání vlasů :) mně to pomohlo dost.
Ano užívala a bylo to to jediné, co mi padání zastavilo a konečně už mám i podrosty, takže vlasy dorůstají :)
Po jak dlouhé si tak viděla rozdíl? Mají tady tu značku i v drogérii?
Ano, brala jsem je poctivě 5 měsíců a vlasy mi přestaly o dost míň padat už po dobrání druhého balení :)
Ahojky. Mně po porodu taky začaly dost padat vlasy, pleť taky trpěla a taky se mi začaly dost dělat koutky. Zároveň jsem měla obrovskou chuť na pivo (což kvůli kojení nešlo), takže aha, asi to bude chtít doplnit "béčko" :D Koupila jsem Pangamin b-komplex a po koutkách ani stopy a začínají už i dorůstat baby vlásky.
jo tak s koutkama mám taky problém snad už od narození…ale pangamin jsem teda ještě nezkoušela.pořád jen samý mastičky.díky za tip :))
Nemáš zač, snad ti to pomůže jako mě
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.