Holky, jednoduchý dotaz - jak bojujete s nedostatkem energie? S takovou podzimní únavou?
Jsem neustále unavená, protože nedokážu v noci spát. Nedokážu prostě vypnout, takže nejdřív nemůžu usnout a když usnu, tak se stejně celou noc budím. Co by mi mohlo pomoct kromě prášků na spaní?
Měla jsem s tím taky problém a pomohly mi bylinky, konkrétně bylinné kapsle Dreamly. Najdi si to, je v nich třeba kozlík, mučenka, meduňka atd.
Moc děkuju za radu, určitě to zkusím, vypadá to dobře. Pomohlo ti to hned?
Po pár dnech jsem už spala fakt dobře, ale první den už jsem taky cítila, že je to lepší :-)
Mně teda chybí energie pořád. Cítím se pořád strašně moc unavená a vyčerpaná. Ráno se probudím třeba po 9 hodinách spánku a jsem unavená. Nevím, co s tím… Dle doktorky mi nic nechybí. Snažím se spát pravidelně a také pravidelně jím vyvážený jídelníček.
Jako byste mi mluvila z duše asi tak dva roky zpátky. Cítila jsem se úplně stejně. Víte, co mi pomohlo? Když jsem začala chodit více ven na sluníčko. V létě jsem se snažila trávit venku na sluníčku alespoň dvě hodiny denně a bylo to opravdu o moc lepší. Jenže pak přišel podzim a já byla zase zpátky. Člověk je více zavřený doma a tak toho sluníčka tolik nemá. Rozhodla jsem se to řešit pomocí terapie červeným světlem, která dokáže nahradit sluníčko a teď se každý den cítím velmi dobře.
To někam na tu terapii docházíte?
Nedocházím, koupila jsem si domů tento panel https://www.mitolight.cz/mito-light-biohacker-3-0/ , kterým se mohu svítit kdykoliv chci. Snažím se denně vždy 10 minut ráno a 10 minut večer. Cítím se tak díky tomu daleko lépe a navíc mi to i hodně napravilo pokožku, nemám už tolik pupínků.
To si myslím, že potkává asi každého z nás a stačí to jen přečkat ne ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.